Staffan Ekstrand, vd, Arcelor Mittal FCE Sweden AB

Vi uppskattar Smart-Travel för deras personliga service, lättillgänglighet och kompetens. De vet vilka vi är när vi ringer och har dessutom nästan alltid koll på var vi är om problem uppstår under resan. De eventuella problem som vi då kan ha löser de snabbt och proffsigt. Jag och mina kollegor tycker vi får en mycket god service.

Staffan Ekstrand, vd
Arcelor Mittal FCE Sweden AB

Vi uppskattar Smart-Travel för deras personliga service, lättillgänglighet och kompetens. De vet vilka vi är när vi ringer och har dessutom nästan alltid koll på var vi är om problem uppstår under resan. De eventuella problem som vi då kan ha löser de snabbt och proffsigt. Jag och mina kollegor tycker vi får en mycket god service.

Staffan Ekstrand, vd
Arcelor Mittal FCE Sweden AB

Vi har varit kunder hos dem i cirka tre år, och vi är jättenöjda med allihop på Smart-Travel. De är personliga och känns alltid väldigt nära. Jag tycker nästan det är som om de sitter i huset och att det bara är att gå ut och träffa dem vid kaffeautomaten. De lämnar alltid flera prisförslag som jag kan välja mellan och jag kan lätt nå dem om jag har några frågor eller funderingar. Slutligen vill jag gärna tillägga att deras service fungerar väldigt bra även utanför kontorstid. Det är viktigt inte minst för de som reser i olika tidzoner.

Pernilla Melén, vd, Munkforssågar AB

Allt fungerar jättebra. Det är bara att tala om vad jag behöver, så gör de allt de kan för att fixa det. Vad jag uppskattar speciellt mycket är att de har en gedigen kunskap när det gäller statliga myndigheter. Vi har en hel del avtal och regler att hålla oss till. Som exempel kan jag nämna bokning av hotell utomlands där det ofta finns specialavtal, och där är det viktigt att känna till vad som gäller.

Marianne Wreifors, GD sekreterare och resebeställare, Konsumentverket

Jag har använt mig av olika affärsresebyråer i över 20 år och Smart-Travel de senaste tre åren, och jag kan säga att jag aldrig fått så bra service som nu. Förutom att de är oerhört kompetenta, är de dessutom väldigt trevliga och personliga. Dessutom är det enkelt att nå dem och få hjälp oavsett var jag befinner mig i världen. Jag ser faktiskt fram emot att kontakta dem varje gång jag ska ut och resa.

Joakim Frisk, företagsledare, Redring AB

Under vulkanutbrottet på Island 2010 bildades som bekant enorma askmolm som störde flygtrafiken över hela världen. När jag och en medresenär flög från Dubai visste vi alltså inte hur vi skulle komma hem. Vi kom så långt som till München, och nästan med en gång när vi gått ur planet, ringde Anders på Smart-Travel. Han sade att det inte gick några flyg till Skandinavien, men han skulle försöka ordna nåt. En annan Karlstadkund hos Smart-Travel, som flög från Indien, skulle också landa i München. Anders hade ordnat en bil åt honom och så snart planet från Indien hade landat, ringde Anders och frågade om han kunde tänka sig att ta med sig två personer (oss) i bilen till Karlstad. Anders pusslade blixtsnabbt ihop så att vi möttes, och sedan kunde vi ta den absolut sista bilen på uthyrningsfirman och åka till Karlstad. Lite kuriosa är att när min medresenär ringde till sin affärsresebyrå, kunde de inte svara på nånting. Men Smart-Travel fixade allt! Tack än en gång Anders för den fantastiska servicen.

Jan Bengtsson, Moelven Valåsen

Smart-Travel är ju en relativt liten affärsresebyrå men med de stora byråernas alla möjligheter. En perfekt kombination, tycker jag. De är personliga och de vet allt om oss och våra resvanor. Det innebär att vi alltid får snabb och korrekt service. Detta är naturligtvis viktigt eftersom vi reser mycket och till olika delar av världen.

Hans Paulsson, vd, Projektengagemang

Anne-Lie har faktiskt hjälpt mig att boka resor ända sedan 1993, alltså långt innan hon och Anders bildade Smart-Travel. Jag har varit med sedan starten och Smart-Travel är den bästa affärsresebyrå som jag någonsin har anlitat. Alla resor jag har gjort, och det blir många eftersom jag har bortåt 180 resdagar per år, har varit felfria. De har ordning och reda samtidigt som det finns en skön värmlandsanda med nära till skratt.

Håkan Svensson, CEO, Aston Harald

Affärer görs ju mellan människor, och de bästa bitarna med Smart-Travel är att de just har en personlig service kombinerat med hög kompetens. Vi insåg hur mycket de tillför oss när vi började använda dem, och nu är de nästan som arbetskollegor. Vi behöver aldrig ta om allt gång på gång när vi ringer, utan de vet vilka vi är. När vi råkar bli strandsatta någonstans i världen förstår vi än mer vi vilken bred och djup kunskap de faktiskt har – och hur snabbt vi får hjälp.

Fredrik Ivansson, vd, Combi Wear Parts AB

Vi har använt Smart-Travel de senaste åren, och jag är väldigt nöjd med deras arbete. De har en personlig närhet och snabb service, vilket jag uppskattar. Jag reser mycket i jobbet och ibland blir det snabba ändringar i resplanen. Då är det tryggt och skönt att veta att det alltid finns nån på Smart-Travel att prata med.

Daniel Styrenius, vd, Wenmec AB