Självbokning

Smart-Travel Online Business

Genom vårt samarbete med Amadeus inom e-Travel Management erbjuder vi ett fullvärdigt självbokningsverktyg. Vår online-bokning ger dig möjlighet att boka flyg, tåg, hyrbil, hotellrum och marktransport. Bokar du t.ex. en flygbiljett får du hjälp av systemet att hitta det bästa priset.

Skräddarsydda lösningar

Du bestämmer själv hur mycket av systemet du vill utnyttja. Tillsammans med Smart-Travel kan du bygga en skräddarsydd lösning som ger ökad styrning mot företagets resepolicy. Företagets egna avtal med flygbolag, hotell och biluthyrare kan läggas in och det går att förprogrammera val av transport och boende. Olika så kallade Travel Pass hos flygbolag och rabattavtal hos både flyg- och tågbolag fungerar i systemet. Dessutom är det lätt att uppdatera och ändra i systemet.

Integrerat med resebyrån

Smart-Travels Online Business är ett självbokningssystem som är integrerat med resebyråns professionella bokningsverktyg samt order- och faktureringssystem. Med ett resekonto som betalningsalternativ kan företaget samordna samtliga reseinköp. Det gäller oavsett om du bokar en biljett per telefon hos din resebyrå eller via Smart-Travel Online Business. Naturligtvis är tjänsterna tillgängliga dygnet runt, var du än är i världen.