Påskhälsning

Kära kunder,

Vi på Smart-Travel har jobbat i branschen i många år och tagit oss igenom många tuffa situationer så som 11/9, tsunamin, askmolnen och flygbolagskonkurser. Tillsammans med er har vi tagit oss igenom dem, lärt oss en del på vägen och styrkta kunnat fortsätta att serva er efteråt. Det vi nu upplever liknar inget annat. Reseförbud, stängda gränser och flygbolag som slutar flyga. I en bransch som totalt har kollapsat fortsätter vi att kämpa för er. Vi bokar av, bokar om, krediterar, bevakar återbetalningar från leverantörer och håller oss uppdaterade på alla nya direktiv från branschen och myndigheterna. Merparten av våra kunder som fått sina resor inställda har redan återbetalats och de som har resor längre fram har vi bevakning på.

Vi vill tacka för att ni har förståelseför vad vi går igenom nu och samtidig måste vi tro på att i en snar framtid kommer vi att behöva mötas, skapa nya affärskontakter och vårda gamla.

Tills vi hörs igen.

Ta hand om er och era nära och kära!

Anne-Lie och Anders

Glad påsk!

 

Kommentarer inaktiverade.